Kellemes illatú, fajtajelleges, enyhén mandula utóízű bor, ami a fajta jellemző sajátossága. Savai határozottak és harmónikusan egyesülnek a tájjelleg különleges ízeivel.
Zöldes fehér színben megjelenő zamatos élénk savkarakterű bor. Szépen hordozza a fajta egyedi fehérborsos – citrusos jellegét. 12 °C-ra hűtve üde frissessége teszi kiváló beszélgetős borrá.
Fajtajelleges, „buké” bor. A 16-18 cukorfokon szüretelt szőlő üde, friss, gyümölcsillatú, aroma gazdag bort ad. Zöld-fehér színe, savharmóniája, párosulva az illat és íz „mátrai zamatával” különleges élvezeti értéket biztosít.
Illatos félszáraz fehérbor. A borvidékre jellemző napsütéses, száraz őszökön mindig jól beérik ez a fajta. A bor szép árnyalatú sárgás színe, kicsit töppedt illata a természetes szőlőcukor finom aromája az őszi táj aranyló hangulatát idézi fel bennünk.
Erre a fajtára oly jellemző aromájú, száraz muskotály bor a mátrai történelmi borvidék legszebb és legvédettebb lankáin termett szőlőből készült. A feldolgozás során a legfőbb cél a szőlőfürt elsődleges illat, íz és aroma anyagainak a megőrzése volt. A bor megízlelésekor a friss, viaszos bevonatú szőlőbogyók fogyasztásának minden kellemes emléke kell hogy visszatükröződjön.
Sokak szerint a mátrai borvidéken készülnek a legfinomabb muskotály borok. Ezzel a mércével mérve is megállja a helyét ez a félédes sárgamuskotály bor. Az illatok ízek intenzívek, de nem túlzóak.
Kékfrankos szőlőből készítjük. Kedveltségét halványrózsaszín megjelenésének, könnyed, mérsékelt fanyarságának és friss gyümölcsös ízének köszönheti.
Muskotályos, zamatos, üde, illatos, friss, ropogós fehérbor. Igazi „üdítőital”, melyet elsősorban a muskotályos illatokat kedvelő borfogyasztóknak, fiataloknak ajánlunk.
Határozott fajtakarakter, rubin piros szín, teltség és bársonyos cserzőanyag jellemzi. A gyümölcsös illatot és zamatot a fahordós érlelés ízei gömbölyítik, egészítik ki harmónikusan.
A világ legismertebb kék szőlőfajtája a Cabernet Sauvignon. Tüzes, rubinszínű minőségi vörösbort adó fajta. Testes tartalmas bor illatában és ízében fűszereket és fekete bogyósgyümölcsöket lehet felfedezni. Intenzív illatát, feketeribizlire emlékeztető zamatát és finom cserzőanyag-tartalmát a palackos érlelés teszi igazán teljessé.